Представљен бренд "Etihad Airways partners"

08 October 2014

  • Унапређена мрежа и погодности за путнике који често лете пружају путницима више могућности избора
  • Услуга и квалитет су заједнички циљ
  • Партнерске могућности за све авиокомпаније

Etihad Airways је данас представио нови бренд "Etihad Airways partners" који повезује групу авиокомпанија чији је заједнички циљ да путницима омогуће шири избор путем унапређених саобраћајних мрежа и реда летења, као и пружањем додатних погодности за путнике који често лете.

Ново партнерство за почетак окупља шест чланица – airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, индијски Jet Airways, Darwin Airline и Etihad Airways.

И друге авио компаније могу да постану Etihad Airways партнери, чак и ако су чланице друге постојеће алијансе, као што је airberlin која је чланица oneworld.

Кључ сарадње у програму "Etihad Airways partners" чине снажне комерцијалне везе и заједничке вредности.

Џејмс Хоган, председник и генерални директор Etihad Airways-a је изјавио: "Проширујемо наш пословни модел како бисмо уобличили и дефинисали платформу сарадње за авиокомпаније које сродно размишљају што, с једне стране, авиокомпанијама учесницама у партнерству омогућава синергију и ефикасност, док с друге стране путницима пружа шири избор саобраћајних веза и услуга као и погодности за путнике који често лете. Лого "Etihad Airways partners" представља симбол изврсности и глобалне сарадње. Овај лого ће бити истакнут на авионима и на брендираном материјалу групе авиокомпанија окупљених како би повезале путнике широм света, и све више као знак хармонизованих стандарда у ваздуху и на земљи."

Господин Хоган указује на то да се "Etihad Airways partners" разликује од уобичајених ваздухопловних алијанси будући да нуди предности које далеко превазилазе оквире обичне пословне сарадње.

"Потенцијал за удруживање саобраћајних мрежа ради максималне оптимизације ваздухопловних веза које се нуде путнику, као и заједничка жеља за пружањем врхунске услуге основна су за приступање програму "Etihad Airways partners", наводи господин Хоган. "Путници који често лете осетиће предности формирања "Etihad Airways partners" јер ће то елиминисати сложеност и конфузију које постоје у глобалним алијансама. Настојимо да обезбедимо уједначен ниво услуга путницима који често користе наше услуге, као и јединствене услове за скупљање и коришћење стечених миља."

У том смислу, све чланице понудиће стандардизовано награђивање за прикупљање миља и лојалне путнике, континуитет и приоритетне услуге.

Чланице "Etihad Airways partners" стичу  могућност  примене економије обима и оперативних синергија, као што су центри за постизање изузетности, формирање заједничких тимова продаје за одређене дестинације, заједничке набавке услуга и робе, као и заједничке обуке пилота и кабинског особља у образовним центрима Etihad Airways-a у Абу Дабију.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail