Air Serbia покренула велику бренд кампању - Нова крила Европе

27 October 2014

Air Serbia данас је покренула рекламну кампању путем бројних медија како би унапредила препознатљивост авиокомпаније и позиционирала Београд као погодно европско чвориште авиосаобраћаја.

Кампања, чији је носећи слоган "Air Serbia - Нова крила Европе", промовише Србију и њен главни град као живописну туристичку дестинацију и део је наредне фазе развоја националне авиокомпаније Србије изван региона Балкана, у остатку Европе и Северне Америке.

Дане Кондић, генерални директор Air Serbia-е, изјавио је: "Air Serbia је постигла изванредан раст у Србији и региону. Ипак, да бисмо заиста били успешни у реализацији нашег бизнис плана, потребно је да интензивирамо присуство широм Европе путем повезивања наше мреже са мрежама наших партнера", и додао: "Не вреди имати најбоље производе и услуге или најбоље повезану мрежу, уколико људи не знају ко сте, где летите или шта представљате".

Мултимедијална кампања ће укључити телевизију, штампане медије, спољно оглашавање на билбордима и снажну онлајн компоненту.

Све фотографије за кампању снимљене су на локацијама у Србији.

Господин Кондић је рекао да је веома задовољан кампањом. "Ова кампања је о Србији и о Београду, исто колико и о Air Serbia-и. Поносни смо да представљамо и ширимо бренд Србије, па кампања приказује оно најбоље што имамо да понудимо и као авиокомпанија и као земља. Кампања промовише природне лепоте наше земље и свеже, карактеристичне укусе српске кухиње; истиче град са богатом историјом и динамичном ноћним животом и промовише Air Serbia-у као авиокомпанију која је пример добре услуге и квалитета. Ова кампања ће донети више посла за Air Serbia-у, а самим тим и подстаћи развој авиокомпаније, што ће довести до отварања нових радних места за грађане Србије. Посебно се радујем због почетка кампање јер сам свестан да тиме што чинимо да Air Serbia буде успешна, настављамо да у значајној мери доприносимо српској привреди", изјавио је господин Кондић.

Кампања ће се у почетку емитовати месец дана у региону Балкана, Русији, Пољској, Немачкој, Француској, Италији, Шведској, Данској, Швајцарској и Аустрији, са циљем максималне изложености бренда Air Serbia и подизања препознатљивости њене понуде.

Како бисте погледали кампању, молимо вас да следите следеће линкове:

  • Youtube канал: www.youtube.com/airserbia
  • bit.ly/AirSerbiaTheNewWingsOfEurope
  • bit.ly/AirSerbiaNovaKrilaEvrope

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail