Air Serbia привукла рекордан број кандидата за радна места у кабинској посади

22 February 2015

Air Serbia данас је у хотелу Crown Plaza у Београду била домаћин свог петог по реду догађаја намењеног свим заинтересованима за отворена радна места након недавно објављеног националног конкурса за нове чланове свог изузетног тима кабинског особља, препознатљивог по гостопримству и широким осмесима.

Још јутрос су организатори били пријатно изненађени када им је постало јасно да ће овај догађај привући знатно веће интересовање од било ког претходног конкурса који је спровела наша национална авиокомпанија, када је више од 1500 кандидата дошло на почетак догађаја.

Сви кандидати су имали прилику да поднесу своју радну биографију, да се формално пријаве за ове атрактивне позиције и да се састану са стручњацима за запошљавање авиокомпаније Air Serbia, са којима су разговарали, на српском и на енглеском језику, о својим професионалним интересовањима и упознали се са узбудљивошћу и динамиком рада на услуживању гостију на висини од 12.000 метара и да сазнају више о предностима врхунског програма обуке на радном месту који Air Serbia нуди свим члановима свог тима кабинског особља. Кандидати су такође имали прилику да се упознају са присутним члановима менаџмента Air Serbia и да добију информације из прве руке о начину пословања Air Serbia као и о професионалним могућностима које нуди.

Дане Кондић, генерални директор Air Serbia, овим поводом је изјавио: "Веома нас радује што постоји оволико интересовање младих грађана Србије да постану чланови нашег заиста изузетног тима кабинског особља. Драго нам је што у многим од кандидата које смо данас упознали препознајемо добитну комбинацију динамичности и прецизности, као и позитивног става и истинске страсти према угоститељском послу. Уверени смо да ћемо међу њима пронаћи оне праве који ће допунити и обогатити наш тим. Рекордно интересовање које смо данас имали указује да Air Serbia ужива поверење наших младих професионалаца и да се сврстала међу најугледније послодавце у Србији. Исто тако, поносни смо на то што се наша национална авиокомпанија развија толико брзо да ствара све више радних места за грађане Србије и тиме доприноси развоју српске привреде, што постаје све важнији циљ коме тежимо кроз наше укупно пословање."

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail