Aviolet, čarter brend aviokompanije Air Serbia, spreman za letnju sezonu

16 April 2015

Air Serbia objavila je planove za letnju sezonu svog čarter brenda - Aviolet.

Nakon što je uspešno počeo sa radom u 2014. godini, Aviolet će imati sve značajniju ulogu na tržištu čarter letova i sektoru turizma u Srbiji tokom predstojeće letnje sezone, čime će odgovoriti na potrebe turista u Srbiji za komfornim, bezbednim i pristupačnim putovanjima ka njihovim omiljenim letnjim destinacijama u Evropi, na Mediteranu i u Severnoj Africi.

Tokom letnje sezone 2015. godine, Aviolet ima potvrđene letove ka pet zemalja: Turskoj, Grčkoj, Italiji, Španiji i Egiptu, i ukupno 19 destinacija, u koje spadaju Antalija, Katanija, Kefalonija, Hanja, Krf, Dalaman, Đirona, Heraklion, Hurgada, Karpatos, Kos, Milas-Bodrum, Palermo, Palma de Majorka, Rodos, Santorini, Šarm el Šeik, Skiatos i Zakintos.

Aviolet će obaviti većinu letova u jeku sezone, u periodu između 15. juna i 15. septembra, sa periodima rotacije od 7 i 10/11 dana, koji odgovaraju uobičajenim periodima trajanja smena na turističkim destinacijama. Ukupan broj letova koje će Aviolet obaviti tokom sezone još nije utvrđen, jer turističke agencije još uvek vrše rezervacije u skladu sa brojem bukiranih putnika. Raspored letenja se pažljivo planira i koordiniše kako bi se omogućila maksimalna tačnost vremena polazaka i raspoloživost aviona i kako bi se odgovorilo na potrebe svih putnika.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, je rekao: "Aviolet je predstavljen prošle godine i već je pokazao svoj potencijal da zadovolji potrebe ovog veoma važnog segmenta tržišta. Očekujemo još uspešniju letnju sezonu, tokom koje će Aviolet prevesti još veći broj putnika nudeći kvalitet putovanja, dodatu vrednost i iskustvo koje predstavljaju retkost na čarter letovima".

Aviolet će obavljati letove sa tri rebrendirana i renovirana aviona Boeing B737-300, sa ukupno 144 sedišta u ekonomskoj klasi.

Air Serbia je predstavila svoj brend Aviolet u maju 2014. godine. Tokom letnje sezone 2014. godine, Aviolet je obavio 520 povratnih letova i prevezao više od 90.000 putnika ka popularnim letnjim destinacijama. Aviolet saobraća sa Terminala 1 Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, gde ima tri namenska ček-in pulta.

Gosti Avioleta bi trebalo da dođu na aerodrom najmanje dva sata pre poletanja aviona jer će se prijavljivanje na let završiti 45 minuta pre poletanja. Predstavnici turističkih agencija biće prisutni na aerodromu spremni da pomognu svim gostima u procesu prijavljivanja na let. Dozvoljena težina besplatnog predatog prtljaga na ovim letovima iznosi 23 kilograma, uz dodatnih osam kilograma ručnog prtljaga.

Na svim letovima, Aviolet nudi besplatan obrok koji sadrži sendvič, flašicu vode i voćnu štanglicu. Tokom leta, gosti će takođe moći da kupe širok izbor pića i grickalica. U ponudi će takođe biti i izbor popularnih duty free proizvoda po povoljnim cenama.

Aviolet

Aviolet je počeo sa radom kao čarter brend Air Serbia-e, nacionalnog avioprevoznika Republike Srbije, u maju 2014. Aviolet obavlja letove ka 19 destinacija u Turskoj, Grčkoj, Italiji, Španiji i Egiptu sa međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Flota novoformirane čarter avio-kompanije obuhvata tri aviona Boeing B737-300 sa novim oznakama i u konfiguraciji od 144 udobna sedišta u ekonomskoj klasi. Mreža destinacija ove čarter kompanije obuhvata: Antaliju, Kataniju, Kefaloniju, Kaniju, Krf, Dalaman, Đironu, Heraklion, Hurgadu, Karpatos, Kos, Milas-Bodrum, Palermo, Palma de Majorku, Rodos, Santorini, Šarm el Šeik, Skiatos i Zakintos.

Za više informacija posetite: www.aviolet.rs, Facebook: Aviolet i twitter @aviolet.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail