Air Serbia priprema svoju mrežu linija za zimsku sezonu

03 July 2015

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, prilagodiće svoju mrežu linija zimskom redu letenja, koji će stupiti na snagu 25. oktobra 2015. godine.

Avio-kompanija će povećati frekvenciju letova iz Beograda za Bejrut i Tiranu. Broj letova za Bejrut će biti uvećan sa tri na četiri nedeljno, čime će se poboljšati povezanost libanske prestonice sa mrežom linija Air Serbia-e. Broj letova za Tiranu uvećaće se do pet letova nedeljno, što je za dva leta nedeljno više u odnosu na zimski red letenja za 2014/2015. Ostale promene u frekvenciji letova biće najavljene neposredno pred početak zimske sezone.

Nakon podrobnog razmatranja, direktni letovi između Beograda i Larnake biće obustavljeni počev od 25. oktobra i biće, kao sezonska linija, ponovo uvedeni sa letnjim redom letenja za 2016. godinu. U međuvremenu, Air Serbia će i dalje omogućavati svojim putnicima da lete za Larnaku, preko Atine, sa njenim code share partnerom Aegean Airlines. Air Serbia će takođe obustaviti svakodnevne letove između Beograda i Budimpešte.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, je ovim povodom izjavio: "Air Serbia neprekidno procenjuje stanje svoje mreže linija, kako bi se obezbedila usklađenost sa potražnjom za letovima, kao i komercijalna isplativost. Odluke koje donosimo omogućiće nam veću usredsređenost na ključne oblasti poslovanja koje pokazuju najveći potencijal za održivi dugoročni rast. Nastavićemo da prilagođavamo našu ponudu proizvoda i usluga tako da ona ispunjava i premašuje očekivanja putnika. Ostajemo posvećeni svim tržištima ka kojima trenutno letimo i nastavićemo da održavamo svoje prisustvo putem svojih code share partnera".

Air Serbia će preduzeti sve što je moguće da obezbedi rešenje za sve putnike koji lete za Larnaku i Budimpeštu počev od 25. oktobra. Putnici se za dodatnu pomoć mogu obratiti Air Serbia kontakt centru ili svojoj turističkoj agenciji.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail