Air Serbia припрема своју мрежу линија за зимску сезону

03 July 2015

Air Serbia, национална авио-компанија Републике Србије, прилагодиће своју мрежу линија зимском реду летења, који ће ступити на снагу 25. октобра 2015. године.

Авио-компанија ће повећати фреквенцију летова из Београда за Бејрут и Тирану. Број летова за Бејрут ће бити увећан са три на четири недељно, чиме ће се побољшати повезаност либанске престонице са мрежом линија Air Serbia-e. Број летова за Тирану увећаће се до пет летова недељно, што је за два лета недељно више у односу на зимски ред летења за 2014/2015. Остале промене у фреквенцији летова биће најављене непосредно пред почетак зимске сезоне.

Након подробног разматрања, директни летови између Београда и Ларнаке биће обустављени почев од 25. октобра и биће, као сезонска линија, поново уведени са летњим редом летења за 2016. годину. У међувремену, Air Serbia ће и даље омогућавати својим путницима да лете за Ларнаку, преко Атине, са њеним code share партнером Aegean Airlines. Air Serbia ће такође обуставити свакодневне летове између Београда и Будимпеште.

Дане Кондић, генерални директор Air Serbia-e, је овим поводом изјавио: "Air Serbia непрекидно процењује стање своје мреже линија, како би се обезбедила усклађеност са потражњом за летовима, као и комерцијална исплативост. Одлуке које доносимо омогућиће нам већу усредсређеност на кључне области пословања које показују највећи потенцијал за одрживи дугорочни раст. Наставићемо да прилагођавамо нашу понуду производа и услуга тако да она испуњава и премашује очекивања путника. Остајемо посвећени свим тржиштима ка којима тренутно летимо и наставићемо да одржавамо своје присуство путем својих code share партнера".

Air Serbia ће предузети све што је могуће да обезбеди решење за све путнике који лете за Ларнаку и Будимпешту почев од 25. октобра. Путници се за додатну помоћ могу обратити Air Serbia контакт центру или својој туристичкој агенцији.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail