Air Serbia наставља са одличном промотивном понудом за Њујорк

25 February 2016

  • Двоструко и троструко већи број миља за чланове програма за лојалне путнике Air Serbia Etihad Guest
  • Промотивни период на захтев гостију продужен до 2. марта

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, најавила је специјалну промоцију за чланове Ер Србија Етихад гест, вишеструко награђиваног програма лојалности за честе путнике, којом се обележава планирано увођење директних летова између Београда и Њујорка.

У оквиру ове промоције, чланови програма Ер Србија Етихад гест који резервишу места на летовима за Њујорк и из овог града ће освојити двоструко или троструко већи број бонус миља, у зависности од тога да ли путују у Економској или Бизнис класи. Промоција ће трајати до 19. марта 2016, а промотивне бонус миље се могу освојити на летовима између 23. јуна и 23. јула 2016. године.

На пример, члан програма лојалности који има повратну карту у Економској класи за лет Ер Србије из Београда за Њујорк обично би могао да стекне до 9.008 Етихад гест миља, док ће у оквиру ове промоције освојити до 18.016 миља. Повратна карта у Бизнис класи обично би донела до 15.764 Етихад гест миље, док ће у оквиру ове промоције власнику карте донети до 47.292 миље.

Промоција Ер Србија Етихад гест програма за Њујорк неће се односити на карте које су купљене по промотивним ценама, нити на карте купљене заменом за Етихад гест миље. Промотивне бонус миље биће забележене на налогу путника најкасније 60 дана од датума путовања.

Поред тога, одговарајући на велико интересовање и молбе гостију, Ер Србија је продужила период продаје карата за Њујорк по промотивним ценама за још недељу дана. Путници сада могу до 2. марта да искористе специјалну понуду, по којој се повратна карта из Београда за Њујорк може купити по цени почев од свега 399 евра у Економској класи и 2.499 евра у Бизнис класи, укључујући таксе и накнаде. Уводне промотивне цене важиће за путовања у периоду између 23. и 30. јуна и после 16. августа 2016. године.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, овим поводом је изјавио: „Обележавајући предстојеће увођење директних летова за Њујорк, драго нам је што можемо да нашим лојалним и честим путницима пружимо могућност да стекну додатне бонус миље. Програм Ер Србија Етихад гест је међународно признат по предностима које пружа путницима, па је ово одлична прилика за наше госте који се још увек нису пријавили да то сада учине и да се учлане у програм. Такође нас веома радује позитивна реакција и значајна тражња од стране путника од почетка продаје карта за Њујорк. Зато смо одлучили да продужимо трајање промотивне понуде за још недељу дана како бисмо изашли у сусрет нашим гостима који би желели да међу првима са нама лете за САД.”

Ер Србија је током Међународног сајма туризма у Београду, који је одржан прошле недеље, објавила почетак продаје карата и ред летења за директне летове ка Аеродрому JFK у Њујорку, које ће авио-компанија обављати пет пута недељно авионом Ербас А330-200. Очекује се да ће први авион на овој линији полетети 23. јуна.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail