Air Serbia predstavlja rastuću mrežu destinacija na sajmu Arabian Travel Market u Dubaiju

26 April 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanije Republike Srbije, učestvuje na Arejbian travel market (Arabian Travel Market), vodećem sajmu turizma na Bliskom istoku.

Sajam se održava u Dubaiju do 28. aprila i očekuje se da će privući više od 26.000 profesionalaca u oblasti putovanja i korisnika njihovih usluga.

Er Srbija izlaže na štandu grupacije Etihad ervejz partners (Etihad Airways Partners), broj ME2310, gde predstavlja širenje svoje regionalne mreže, koja će od juna 2016. godine putnicima ponuditi jednostavne konekcije preko glavnog grada Srbije do četiri nove destinacije: Hamburg, Kijev, Ohrid i Sankt Peterburg.

Predstavnici Er Srbije predstaviće posetiocima Sajma vrhunske proizvode i usluge avio-kompanije, koje će dostići još veći nivo 23. juna, kada će novi A330 širokotrupni avion započeti letove između Beograda i Njujorka.

Posetioci štanda mogu da saznaju više o floti uskotrupnih aviona Er Srbije, koja je opremljena sistemom Wi-Fly za povezivanje na internet, kao i sa izborom obroka "u bilo koje vreme" i širokim izborom opcija za razonodu u biznis klasi.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je rekao: “Kao najveći događaj u oblasti putovanja na Bliskom istoku, ATM predstavlja odličnu mogućnost da prikažemo svoju ponudu i da unapredimo prisustvo našeg brenda u ovom regionu. Naši svakodnevni letovi između Beograda i Abu Dabija su uspostavili važan most između Srbije i Bliskog istoka, koji beleže značajan rast broja poslovnih i turističkih putnika. Uvereni smo da će ovaj promet sve više rasti kako budemo širili svoju mrežu linija tokom letnje sezone, povećavajući atraktivnost Beograda kao kapije ka Srbiji i regionu za putnike u vazdušnom saobraćaju.”

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail