Air Serbia представља растућу мрежу дестинација на сајму Arabian Travel Market у Дубаију

26 April 2016

Ер Србија, национална авио-компаније Републике Србије, учествује на Арејбиан травел маркет (Arabian Travel Market), водећем сајму туризма на Блиском истоку.

Сајам се одржава у Дубаију до 28. априла и очекује се да ће привући више од 26.000 професионалаца у области путовања и корисника њихових услуга.

Ер Србија излаже на штанду групације Етихад ервејз партнерс (Etihad Airways Partners), број МЕ2310, где представља ширење своје регионалне мреже, која ће од јуна 2016. године путницима понудити једноставне конекције преко главног града Србије до четири нове дестинације: Хамбург, Кијев, Охрид и Санкт Петербург.

Представници Ер Србије представиће посетиоцима Сајма врхунске производе и услуге авио-компаније, које ће достићи још већи ниво 23. јуна, када ће нови А330 широкотрупни авион започети летове између Београда и Њујорка.

Посетиоци штанда могу да сазнају више о флоти ускотрупних авиона Ер Србије, која је опремљена системом Wi-Fly за повезивање на интернет, као и са избором оброка "у било које време" и широким избором опција за разоноду у бизнис класи.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је рекао: “Као највећи догађај у области путовања на Блиском истоку, АТМ представља одличну могућност да прикажемо своју понуду и да унапредимо присуство нашег бренда у овом региону. Наши свакодневни летови између Београда и Абу Дабија су успоставили важан мост између Србије и Блиског истока, који бележе значајан раст броја пословних и туристичких путника. Уверени смо да ће овај промет све више расти како будемо ширили своју мрежу линија током летње сезоне, повећавајући атрактивност Београда као капије ка Србији и региону за путнике у ваздушном саобраћају.”

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail