Најмлађи се и даље могу пријавити за "Ер Србија иницијативу за развој тениса" која је у пуном замаху

27 August 2016

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, продужила је период пријављивања  за веома популарну "Ер Србија иницијативу за развој тениса", како би омогућила најмлађим суграђанима који током лета нису били у Београду да се прикључе овом програму.

Програм који је национална авио-компанија покренула почетком августа привукао је знатан број малишана који су током овог месеца имали прилику да похађајући бесплатне часове, стекну и усаврше тениске вештине.

Иницијатива за развој тениса, која се одржава на теренима Тениског центра "Новак" у Београду, представља забаван и инспиративан начин да се најмлађу у Србији окушају у једном од најпопуларнијих спортова у земљи.

Пројекат се одвија у сарадњи са професионалним тренерима Тениског савеза Србије и пружа свеобухватну обуку у свим аспектима игре, као што су сервис, главни ударци и стратегија на терену.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је изјавио: "Ер Србија иницијатива за развој тениса се за бројне малишане била једно од најзанимљивијих дешавања током лета. Поносни смо што пружамо позитиван допринос заједници и што охрабрујемо децу да живе здраво и да буду у доброј форми. Полазници се веома радују што могу да похађају часове тениса и, судећи по повратним информацијама које добијамо, постоји знатан број младих играча пуних ентузијазма који ће наставити да се баве овим спортом. Како се деца враћају са летњег распуста, право је време да искористе могућност похађања бесплатних часова и надамо се да ће њихови родитељи искористити прилику и послати пријаву."

Да би пријавили полазнике за бесплатну школу тениса, намењену школској деци до 10 година старости, која ће трајати до октобра, родитељи или старатељи треба да преузму, попуне и доставити пријавни формулар који је доступан на интернет сајту Тениског савеза Србије www.teniskisavez.com

Душан Орландић, извршни директор Тениског савеза Србије, рекао је: "Одзив након представљања 'Ер Србија иницијативе за развој тениса' превазишао је сва наша очекивања. Лепо је видети децу која после сваког тренинга одлазе са терена са великим осмехом на лицу. Тенис је сјајан спорт који код играча развија праве вредности и веома нам је драго што смо у прилици да у сарадњи са Ер Србијом понудимо бесплатне часове."

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail