Er Srbija prilagođava svoju mrežu da bi se fokusirala na kratke letove

03 May 2017

Nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana, Er Srbija će ojačati svoju mrežu kratkih letova tokom narednih meseci putem primene odabranih mera.

Avio-kompanija će opremiti svoje uskotrupne avione erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, fokusirajući se na letove ka evropskim tržištima.

Srpska nacionalna avio-kompanija takođe će suspendovati svoj let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, počev od 29. oktobra 2017. To će omogućiti Er Srbiji da avion A319 koji se trenutno koristi na toj ruti, iskoristi na svojim kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode.

Gosti Er Srbije i dalje će moći da putuju do glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata koristeći usluge Etihad ervejza, strateškog i kod-šer partnera srpske avio-kompanije, koji će nastaviti da obavlja dnevne letove.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je rekao: „Nakon opsežnog razmatranja našeg petogodišnjeg biznis plana, odlučili smo se za konsolidaciju naše mreže fokusirajući se na naše linije u Evropi. Kao deo toga, povećaćemo gustinu sedišta u našim avionima erbas A319 i A320 zamenom sedištima koja su pogodnija za kraće letove. Takođe ćemo suspendovati našu drugu liniju po dužini, Beograd - Abu Dabi, što će omogućiti Er Srbiji da maksimalno iskoristi kapacitete naše flote uskotrupnih aviona erbas i optimizira prihode. Ovi koraci će povećati prihod i pomoći nam da prevaziđemo sezonske fluktuacije u našem saobraćaju, što će omogućiti Er Srbiji da održava snažan tempo rasta i ublaži efekte rastućih troškova goriva i ostalih usluga u avio-industriji. Naš bliski partner Etihad ervejz će nastaviti da obavlja dnevne letove između Abu Dabija i Beograda, što će omogućiti Er Srbiji da obezbedi odgovarajuće kod-šer konekcije našim gostima“.

Gostima koji imaju rezervacije za letove nakon 29. oktobra 2017. godine biće obezbeđeni alternativni putni aranžmani koji uključuju i karte za letove Etihad ervejzom.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail