Ер Србија прилагођава своју мрежу да би се фокусирала на кратке летове

03 May 2017

Након разматрања петогодишњег бизнис плана, Ер Србија ће ојачати своју мрежу кратких летова током наредних месеци путем примене одабраних мера.

Авио-компанија ће опремити своје ускотрупне авионе ербас А319 и А320 ужим седиштима да би повећала капацитете и искоришћеност авиона, фокусирајући се на летове ка европским тржиштима.

Српска национална авио-компанија такође ће суспендовати свој лет средње дужине између Београда и Абу Дабија, почев од 29. октобра 2017. То ће омогућити Ер Србији да авион А319 који се тренутно користи на тој рути, искористи на својим краћим линијама и тако оптимизира своје приходе.

Гости Ер Србије и даље ће моћи да путују до главног града Уједињених Арапских Емирата користећи услуге Етихад ервејза, стратешког и код-шер партнера српске авио-компаније, који ће наставити да обавља дневне летове.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је рекао: „Након опсежног разматрања нашег петогодишњег бизнис плана, одлучили смо се за консолидацију наше мреже фокусирајући се на наше линије у Европи. Као део тога, повећаћемо густину седишта у нашим авионима ербас А319 и А320 заменом седиштима која су погоднија за краће летове. Такође ћемо суспендовати нашу другу линију по дужини, Београд - Абу Даби, што ће омогућити Ер Србији да максимално искористи капацитете наше флоте ускотрупних авиона ербас и оптимизира приходе. Ови кораци ће повећати приход и помоћи нам да превазиђемо сезонске флуктуације у нашем саобраћају, што ће омогућити Ер Србији да одржава снажан темпо раста и ублажи ефекте растућих трошкова горива и осталих услуга у авио-индустрији. Наш блиски партнер Етихад ервејз ће наставити да обавља дневне летове између Абу Дабија и Београда, што ће омогућити Ер Србији да обезбеди одговарајуће код-шер конекције нашим гостима“.

Гостима који имају резервације за летове након 29. октобра 2017. године биће обезбеђени алтернативни путни аранжмани који укључују и карте за летове Етихад ервејзом.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail