Er Srbija promoviše nove destinacije na sajmu turizma u Beogradu

20 February 2019

Er Srbija predstaviće devet novih destinacija na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Posetiocima koji su zainteresovani za kupovinu karata za sedam novih redovnih linija – za Kijev, Madrid, Barselonu, Rijeku, Krasnodar, Helsinki i Kairo, i dve sezonske za Nicu i Zadar, ali i za ostale destinacije, nacionalni avio-prevoznik ponudiće bolje uslove kupovine, kao i druga brojna iznenađenja.

"Povoljnije cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata, dobar su razlog za sve one koji žele da nas posete na štandu u hali 1. Najveća i najuspešnija turistička manifestacija u regionu je idealna prilika da se sretnemo sa ljubiteljima putovanja i predstavimo našu ponudu koja se stalno unapređuje," izjavila je direktorka za komercijalu Er Srbije Dragana Frantov Nikolić.

Na štandu Er Srbije, putnicima će biti predstavljene i prednosti onlajn kupovine karata i korišćenja dodatnih usluga. Posebni pult ”Brže do karte” osmišljen je tako da putnici mogu da se bolje upoznaju sa mogućnostima kupovine karata i dodatnih usluga preko sajta Er Srbije. Svi oni koji na taj način, na štandu, karticom kupe kartu, biće u prilici da besplatno dobiju neku od dodatnih usluga za sledeće putovanje do kraja godine, poput rezervacije sedišta po izboru, dodatnog prtljaga, prvenstva pri ukrcavanju ili prijavi na let.

Usluga nacionalnog avio-prevoznika prvi put će biti predstavljena i putem virtuelne stvarnosti. Uz pomoć specijalnih VR naočara posetioci štanda Er Srbije moći će da zavire u unutrašnjost kabine, provere kako izgledaju biznis i ekonomska klasa, kokpit, pa čak i da virtuelno dožive devet novih destinacija. U okviru posebne nagradne aktivacije, imaće priliku da putem specijalnog touch screen ekrana naprave fotografiju sa pozadinom neke od novih destinacija, koja će im potom biti poslata na mejl. Posetioci koji fotografije postave na svoje Instagram profile uz hešteg #AirSerbiaFAIRytale, kandiduju se za izbor najbolje fotografije koja osvaja dve besplatne karte za destinaciju koja se na njoj nalazi.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail