Najviše ocene u regionu za Er Srbiju

02 December 2019

Er Srbija ponovo je potvrdila lidersku poziciju u regionu osvojivši najbolje ocene među kompanijama jugoistočne Evrope u kategorijama bezbednosti i proizvoda. Prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije AirlineRatings.com, srpski nacionalni avio-prevoznik ocenjen je sa maksimalnih sedam zvezdica za bezbednost i uvršten među najbezbednije avio-kompanije, dok su kompletan proizvod i usluga ocenjeni sa pet zvezdica što je najbolji rezultat u regionu jugoistočne Evrope.

“To što smo sačuvali lidersku poziciju u jako oštroj konkurenciji i drugu godinu zaredom dobili najbolje kombinovane ocene pokazuje da idemo u dobrom smeru i da spadamo u red najboljih kompanija u ovom delu sveta. Iako smo zadovoljni, nastavljamo da unapređujemo ponudu, jer samo tako možemo da ispratimo povećanu tražnju koja u poslednjem kvartalu prevazilazi sve rekorde od kada poslujemo. Uveren sam da će sve ono što pripremamo u narednom periodu rezultirati još boljim ocenama stručne javnosti, ali i još većim zadovoljstvom putnika“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Er Srbija je, uz iste ocene kao u tekućoj, i 2018. godine bila najbolje ocenjena kompanija u regionu. Kao najbolju avio-kompaniju za 2020. godinu portal AirlineRatings.com izabrao je Er Nju Ziland, dok je prošlogodišnji pobednik Singapur erlajns osvojio prestižnu nagradu za prvu klasu. Katar Ervejz dobitnik je dva priznanja – za najbolji ketering i najbolju biznis klasu.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail