Велика пролећна промотивна акција Ер Србије УЛЕТИ У ПРОЛЕЋЕ!

24 February 2020

У сусрет најлепшем годишњем добу, Ер Србија је за своје путнике припремила атрактивну пролећну акцију са великим бројем дестинација по изузетно повољним ценама. Промотивне авио-карте у продаји су до понедељка 2. марта, а односе се на путовања у периоду од 10. марта до 31. децембра 2020. године.

По цени почев од 99 евра путници могу да купе повратне карте за Ларнаку и Ријеку, док су Франкфурт, Брисел, Цирих, Беч, Љубљана, Скопље, Загреб, Дизелдорф, Сплит, Задар, Пула и Истанбул доступни по цени почев од 109 евра. Велики број градова као што су Букурешт, Сарајево, Тирана, Амстердам, Штутгарт и Дубровник, путници могу посетити по цени већ од 119 евра. Софија је доступна по цени почев од 129 евра, а Солун и Кијев ближи су него икада за само 10 евра више. Љубитељи Италије могу уживати у овој романтичној земљи и посетити Венецију и Милано по цени већ од 159 евра, а за само 10 евра више доступни су и Копенхаген, Мадрид, Стокхолм и Париз. Попусти се односе на директне летове, повратне и у једном смеру, као и за летове са преседањем у Београду.

"Сигурни смо да ће ово пролеће љубитељима путовања бити лепше него икада, уз значајно снижене цене авио-карата и могућност планирања путовања током целе године. Трудимо се да што чешће усрећимо наше путнике и учинимо им доступним интересантне дестинације које се заувек памте," изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Куповина авио-карата, у оквиру специјалне пролећне промотивне понуде, могућа је преко интернет сајта аирсербиа.цом, позивањем бесплатног броја Контакт центра 0800 111 528 за позиве из Србије, односно +381 11 311 21 23 за позиве из иностранства или у београдским пословницама Ер Србије које се налазе на Аеродрому Никола Тесла, Булевару краља Александра 17 и у улици Јурија Гагарина 12.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail