Er Srbija povećava broj letova do Ciriha, Frankfurta I Berlina

11 June 2020

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, povećaće nedeljni broj letova do Ciriha i Frankfurta zbog povećane potražnje. Dodatni letovi do Ciriha tokom ovog leta počeće u junu, dok će od 1. avgusta Er Srbija uvesti i dodatne frekvence do Frankfurta i Berlina. Srpska nacionalna avio-kompanija tokom juna će leteti do Ciriha do dva puta dnevno, dok će sredinom leta obavljati i do tri leta dnevno. Pored toga, počev od avgusta, Er Srbija će leteti 10 puta nedeljno do Frankfurta, umesto planiranih 7, a do Berlina ukupno 10 puta nedeljno, umesto 6. Imajući u vidu da je Er Srbija sa obnavljanjem ograničenog broja letova iz Beograda počela još 21. maja, kao i da su konkurenti na rutama ka pomenutim nemačkim gradovima odložili početak letova za kasno leto, pa čak i ranu jesen, srpska nacionalna avio-kompanija sa planiranih ukupno 20 letova nedeljno ostaje glavni prevoznik koji će povezivati region sa Frankfurtom i Berlinom tokom narednih meseci.

"Nastavljamo da pažljivo pratimo situaciju i da naš saobraćaj proaktivno prilagođavamo potražnji. Destinacije u Švajcarskoj i Nemačkoj izuzetno su važne za nas, pre svega zbog velikog broja srpskih državljana koji žive i rade u tim zemljama, ali i zbog poslovnih ljudi i turista. Mi pomno pratimo sve što se tiče ukidanja ili produžavanja ograničenja u putovanjima na svim destinacijama do kojih letimo, i u skladu sa promenama dalje ćemo prilagođavati naš red letenja", rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

Posle dvomesečne pauze u obavljanju komercijalnih putničkih letova usled pandemije korona virusa, Er Srbija je počela sa obnavljanjem saobraćaja do pojedinih destinacija u Evropi i regionu od 21. maja. Od 6. juna ponovo su počeli i prekookeanski letovi između Beograda i Njujorka. Planirano je da Er Srbija od 15. juna, u zavisnosti od potražnje i ograničenja putovanja, postepeno obnovi saobraćaj iz Beograda do većeg broja destinacija. Od 16. juna, srpska nacionalna avio-kompanija počeće sa obnovom letova iz Niša, a 30. juna i iz Kraljeva.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail