Бесконтактна услуга за путнике: Нова мобилна апликација Ер Србије

16 July 2020

Од данас, 16. јула, путници могу да преузму нову мобилну апликацију Ер Србије. Апликација величине 16 MB тренутно је у првој фази развоја, односно бета верзији, и доступна је путем Гугл плеј стора за Андроид телефоне.

Преузимањем апликације, путницима ће на њиховим мобилним телефонима постати доступне функционалности, као што су пријава на лет (чек ин), скенирање пасоша, преузимање карте за укрцавање и њено чување у Wallet апликацији, регистрација путем и-мејла, фејсбука и гугла, подешавање аналитике и врсте порука које желе да примају, док је посебно значајна могућност безбедног чувања путних докумената. Посебна предност нове мобилне апликације Ер Србије јесте што омогућава путницима да се безбедно и без физичког контакта пријаве на лет до жељене дестинације за само неколико минута, чувајући притом карту за укрцавање како би им увек била при руци. У овој иницијалној верзији, седишта ће бити додељивана насумично. Путници имају могућност да резервишу седиште путем airserbia.com у секцији Моја резервација, пре почињања поступка пријаве на лет.

"Радује нас што је, у време када се дешавају динамичне промене приоритета путника по питању бесконтактне куповине, наш тим успео да начини важан развојни корак у дигитализацији пословања Ер Србије који ће значајно побољшати свеукупно искуство путника. У развоју наше мобилне апликације примењујемо агилни приступ постепеног додавања функционалности што нам омогућава да одговоримо на повратне информације корисника и што је у складу са нашим пословањем у којем корисника стављамо у центар," изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Очекује се да ће iOS верзија апликације постати доступна на iOS App storu ускоро. У каснијим фазама развоја, путници ће апликацију моћи да користе за претрагу летова, резервацију и куповину карата, куповину додатних услуга, за сервисне информације о статусу лета као што су промена времена полетања или слетања, промена излаза за укрцавање и слично. Апликација ће такође пружати могућност избора жељене дестинације, информације о ценама, промотивне акције, као и низ других погодности.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail