Ер Србија обнавља летове до Црне Горе

17 August 2020

Ер Србија ће од среде, 19. августа, летом на релацији Београд – Тиват поново успоставити везу са црногорским приморјем. Национална авио-компанија ће реализовати и први лет из српске престонице ка Подгорици истог дана. У плану је да се до краја летње сезоне обави највише 296 летова на линијама до Црне Горе.

"Веома сам задовољан што су се стекли услови за поновно успостављање авио-саобраћаја до Тивта и Подгорице. Планирано је да наши путници до краја летње сезоне имају на располагању готово 60.000 седишта на линијама између Србије и Црне Горе", изјавио је Данкан Нејсмит, генерални директор Ер Србије. Он је додао да ће Ер Србија наставити да пажљиво прати развој ситуације и да ће саобраћај са Црном Гором континуирано прилагођавати евентуалним променама у ограничењима путовања и тражњи.

Према тренутном реду летења, планирано је да Ер Србија ка Подгорици саобраћа до 15 пута недељно. На линији до Тивта, планирано је да национални авио-превозник лети до 16 пута недељно.

Ер Србија ће од 21. августа поново успоставити и летове између Ниша и Тивта. Летови ће се обављати два пута недељно, петком и недељом, до 20. септембра.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail