Ер Србија појачава саобраћај до више европских дестинација

10 July 2021

Због појачане тражње, српска национална авио-компанија Ер Србија ће у периоду од 13. јула до 29. септембра повећати број летова до више европских дестинација - Амстердама, Стокхолма, Осла и Беча.

Додавањем једног недељног лета уторком, број летова до Осла ће се у периоду од 13. јула до 17. августа кретати и до четири недељно. Уз најављене измене, путницима ће на располагању бити 1.728 додатних седишта на летовима до норвешке престонице - дестинације која је веома брзо након увођења у јулу 2020. године, упркос пандемији, постала једна од најпопуларнијих у мрежи Ер Србије.

Увођењем 12 повратних летова до Амстердама у периоду од 14. јула до 29. септембра, Ер Србија ће путницима понудити 3.456 додатних седишта на тој рути. Уз планирано интензивирање саобраћаја, српски национални авио-превозник ће обављати и до шест недељних летова до главног града Холандије.

“Имајући у виду појачану тражњу и актуелне промене у ограничењима путовања, одлучили смо да појачамо обим саобраћаја ка најпопуларнијим дестинацијама у нашој мрежи и путницима омогућимо још боље конекције. Ради се углавном о дестинацијама које су већ годинама традиционално занимљиве нашим путницима, уз изузетак линије до Осла која је покренута тек прошле године, али је већ добила статус једне од најпопуларнијих, што нас веома радује”, изјавио је Јиржи Марек, директор комерцијале и стратегије у Ер Србији.

На релацији између Београда и Стокхолма уведено је шест додатних повратних летова у периоду од 15. јула до 19. августа, чиме је обезбеђено додатних 1.728 седишта. У наведеном периоду Ер Србија ће ка главном и највећем граду Шведске саобраћати и до четири пута недељно.

У периоду од 17. јула до 25. септембра, увођењем 11 додатних летова, односно 3.168 додатних седишта, Ер Србија ће до Беча саобраћати и до седам пута недељно.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail