Air Serbia

Povežite let sa vozom ili autobusom

Ukoliko se vaše putovanje ne završava sletanjem na aerodrom, već vam je potreban prevoz do konačne destinacije - imamo pravo rešenje za vas.

Er Srbija je omogućila da se uz avionsku kartu, putem online i agentskih kanala prodaje, omogući transport kroz celu Nemačku, kao i za veliki broj evropskih gradova putem železnice i autobusa. Pokriveno je preko 70 destinacija unutar Evrope. Nakon kupovine avionske karte uz koju ide i određeni prevoz do vaše destinacije, morate da odradite sledeće korake:

 1. Da bi ste se čekirali, potrebno je da posetite sajt check-in.accesrail.com.
 2. Unesite ime i prezime sa karte, kao i broj karte ili broj rezervacije (ukoliko ima više putnika na rezervaciji, unesite broj rezervacije da bi ste odmah čekirali sve putnike) koje ste dobili od Er Srbije prilikom rezervacije.
  airserbia_railway_checkin
 3. Proverite da li su svi putnici na spisku. Ukoliko nisu dodajte ime i prezime putnika koji nedostaju. Ovde takođe možete i da "skinete" sa čekiranja putnika koji se nalazi na rezervaciji.
  airserbia_railway_checkin
 4. Na sledećem koraku možete videti informacije vezane za putovanje vozom.
  airserbia_railway_checkin
 5. Ovde možete uneti svoju imejl adresu kako bi ste dobili link za preuzimanje bording karte na imejl (nije obavezno, ali je poželjno kako bi ste imali kartu i na imejlu).
  airserbia_railway_checkin
 6. Na poslednjem koraku možete odmah da preuzmete sve bording karte (za sve putnike).
  airserbia_railway_checkin