Air Serbia

Licitiraj za Biznis klasu

Licitirajte za prelazak u biznis klasu i putujte komfornije. Potrebno je samo da nam pošaljete svoju ponudu preko našeg sistema za licitiranje. Što je bolja vaša ponuda, to su i veće šanse da dobijete mesto u biznis klasi. Svoju ponudu možete upisati u polje sa oznakom "unesite svoju ponudu" koje se nalazi ispod.

Po dolasku na aerodrom možete da se prijavite na let na našim šalterima rezervisanim za biznis klasu.

Na letovima za Njujork imaćete priliku da uživate u našem A la carte ili Dine Anytime meniju sa jelima pripremljenim od najkvalitetnijih sastojaka. Na svim ostalim letovima kompanije Er Srbija, prilagodili smo ponudu kako bismo vam pružili što bolju uslugu.

KAKO SVE TO FUNKCIONIŠE

Pošaljite nam svoju ponudu za prelazak u biznis klasu, unesite način plaćanja i, ukoliko Vaša ponuda bude prihvaćena, moći ćete da uživate u jedinstvenom iskustvu po ceni koju sami odaberete. Što veću sumu odaberete, veće su šanse da ćete biti prebačeni u biznis klasu.

KAKO POSLATI PONUDU

  1. Unesite šifru rezervacije (PNR) i prezime u formu.
  2. Pošaljite ponudu i unesite cenu koju ste spremni da platite.
  3. Unesite podatke o kreditnoj kartici, proverite svoju ponudu još jednom i pošaljite je.
  4. Dobićete potvrdu putem imejla.
  5. Možete da izmenite ili obrišete ponudu sve dok je Er Srbija ne prihvati. To obično bude između 48 i 6 časova pre poletanja.
  6. Ukoliko je vaša ponuda prihvaćena, suma koju ste naznačili biće naplaćena sa vaše kreditne kartice. Karta koju već imate će i dalje važiti, a prilikom prijave na let dobićete novu kartu za ukrcavanje u avion za biznis klasu.
Licitiraj za Biznis klasu