Air Serbia

Opcije za prijavu na let

Prijavite se na let preko interneta sa svog računara, tableta ili pametnog telefona i uštedite vreme koje biste proveli čekajući u redu na aerodromu.

Naši šalteri za prijavu na let su vam na raspolaganju u Beogradu i na svim destinacijama Er Srbije. Kada stignete na aerodrom prvo što treba da uradite jeste da se prijavite za let, predate prtljag i dobijete kartu za ukrcavanje.

Dodatno, možete se besplatno prijaviti na let putem interneta na svom kompjuteru, tabletu ili pametnom telefonu. Podsećamo da je prijava na let putem interneta dostupna 36 sati pre poletanja.

Šta treba da znate ako se prijavljujete na let na aerodromu:

Cenovnik za Branded Fares (nove tarife)

Check in opcija Economy LIGHT Economy STANDARD Economy COMFORT Business ALL INCLUSIVE
Prijava za let na aerodromu 10 EUR besplatno besplatno besplatno
Prijava za let putem interneta besplatno besplatno besplatno besplatno

Cenovnik

Check in opcija T,E U,V L,Q,M,K H,B,Y
Prijava za let na aerodromu 10 EUR 10 EUR besplatno besplatno
Prijava za let putem interneta besplatno besplatno besplatno besplatno

Aerodromi na kojima neće biti naplaćena usluga prijave za let na aerodromskom šalteru:

Abu Dabi (AUH), Amsterdam (AMS), Atina (ATH), Banja Luka (BNX), Bejrut (BEY), Berlin (TXL), Brisel (BRU), Bukurešt (OTP), Kopenhagen (CPH), Dubrovnik (DBV), Diseldorf (DUS), Frankfurt (FRA), Hamburg (HAM), Larnaka (LCA), Ljubljana (LJU), London (LHR), Malta (MLA), Milano (MXP), Moskva (SVO), Njujork (JFK), Ohrid (OHD), Pariz (CDG), Podgorica (TGD), Prag (PRG), Pula (PUY), Rim (FCO), Sankt Peterburg (LED), Sarajevo (SJJ), Skoplje (SKP), Sofija (SOF), Split (SPU), Stokholm (ARN), Štutgart (STR), Tel Aviv (TLV), Solun (SKG), Tirana (TIA), Tivat (TIV), Venecija (VCE), Beč (VIE), Zagreb (ZAG), Cirih (ZRH).

Ko još ne plaća uslugu prijave za let na aerodromskom šalteru?

Prijava na kod-šer letove

Avio-kompanija koja obavlja kod šer let utvrđuje propise u vezi sa prijavljivanjem i oni mogu biti različiti od naših propisa. Savetujemo da se na vreme informišete o propisima avio-kompanije koja obavlja let.
Partnerske avio-kompanije i njihovi propisi →