Air Serbia

Saloni za putnike

Prilikom odlaska, dolaska ili u toku tranzita na Aerodromu Beograd, uživajte u Er Srbija Premijum salonu uz vrhunsku uslugu i savršenu udobnost.

Premijum salon je otvoren svakog dana od 5:00 do 20:00 časova.

Usluga se može kupiti na airserbia.com prilikom rezervisanja avio-karte, ili kasnije, putem opcije Moja rezervacija, kao i prilikom prijave na let. Takođe usluga pristupa Er Srbija Premijum salonu može da se kupi putem našeg Kontakt centra ili u poslovnicama, u turističkim agencijama ili direktno na prijemnici Premijum salona.

Lokacija: Tranzitna zona između izlaza A4 i A5 - prikaži na mapi

Cena jednokratne propusnice za Premijum salon u periodu između 13:00 i 15:00 časova je 13 EUR i podrazumeva posluženje sa švedskog stola i čašu vina.

Putnici Maksimalna dužina boravka do 1 sat Maksimalna dužina boravka do 3 sata Dnevna propusnica7 Godišnja propusnica
Svi putnici u Ekonomskoj klasi koji putuju Er Srbijom 18 EUR 35 EUR 70 EUR 550 EUR
Svi putnici koji putuju bilo kojom drugom avio-kompanijom1 25 EUR 45 EUR 70 EUR 550 EUR

Er Srbija nudi putnicima i članovima Etihad Guest programa priliku da iskoriste svoje Etihad milje za dve vrste jednokratnih propusnica za Premium salon na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Maksimalna dužina boravka do 1 sat Maksimalna dužina boravka do 3 sata
2500 Guest milja 5000 Guest milja

Uslovi korišćenja milja za jednokratne propusnice

Napomene

  • 1Putnici koji putuju bilo kojom drugom avio-kompanijom, kao i putnici koji putuju kompanijom Er Srbija, ali imaju kartu druge avio-kompanije (broj karte ne počinje sa 115), mogu da kupe propusnice na prijemnici Premijum salona, pod uslovom da ima slobodnog mesta.
    Od 01.10.2018. putnici sa letova koji počinju sa "AZ" mogu uz doplatu da koriste Er Srbija Premijum salon.
  • 2Premijum salon kompanije nalazi se u delu aerodroma Nikola Tesla kojem je pristup ograničen, stoga je neophodno da prethodno prođete imigracionu kontrolu, ukoliko letite iz Beograda.
  • 3Da biste ušli u salon, treba da pokažete važeću kartu za ukrcavanje. Bilo bi dobro da imate kod sebe i dokaz o kupovini (poželjno u elektronskom formatu, ali može i na papiru).
  • 4Alkoholna pića mogu da dobiju samo putnici stari 18 i više godina.
  • 5Stil oblačenja - ležerni poslovni stil tokom čitavog boravka.
  • 6Pušenje je zabranjeno.
  • 7Dnevna karta može se iskoristiti samo u tom danu. Odnosi se na sve letove. Obuhvata sva alkoholna pića i ponudu sa bifea i a la cart opciju.

Premijum salon Beograd

Air Serbia Premium Lounge
Prvi sprat