Air Serbia

Proslavite vaše posebne trenutke

Svoje posebne trenutke možete da proslavite na našem letu uz tortu, šampanjac ili ružu.

Smatra se da je svaki klijent koji rezerviše paket za proslavu Er Srbije pročitao, razumeo i prihvatio dalje navedene uslove.

Raspoloživost

Paket za proslavu Er Srbije je usluga u ponudi putnicima koji bi želeli da proslave ili obeleže neki poseban događaj na letovima koje obavlja Er Srbija, na tradicionalan srpski način - uz zdravicu za sreću i poseban kolač.

Ova usluga se može kupiti na svim letovima koje obavlja Er Srbija, izuzev letova od Njujorka do Beograda.

Er Srbija je u mogućnosti da proda paket usluga za proslavu svim putnicima Er Srbije koji poseduju karte izdate na JU obrascu (karte koje počinju sa 115), pod uslovom da putovanje putnika počinje letom koji obavlja Er Srbija.

Er Srbija nije u mogućnosti da prodaje uslugu putnicima na letovima koje obavlja Er Srbija, koji međutim poseduju karte izdate od strane drugih avio-kompanija (karte koje počinju bilo kojim brojem koji se razlikuje od 115) i putnicima na letovima Er Srbije koje obavlja druga kompanija i onima koji poseduju karte izdate od strane drugih avio-kompanija (karte koje počinju bilo kojim brojem koji se razlikuje od 115).

Kupovina usluge

Er Srbija ne dopušta rezervaciju usluge. Usluga se poručuje i naplaćuje u momentu izdavanja rezervacije, u suprotnom, Er Srbija nije u mogućnosti da garantuje pružanje usluge.

Er Srbija nudi tri vrste paketa za proslavu:

  1. Paket 1: Čokoladna premium torta vrhunskog kvaliteta "Ana", 0,5 kg
  2. Paket 2: Čokoladna premium torta vrhunskog kvaliteta "Ana" sa ličnom porukom i šampanjac "Le Contesse Prosecco Treviso" 0,2 l služi se u čašama za vino*
  3. Paket 3: Čokoladna premium torta vrhunskog kvaliteta "Ana" sa porukom, šampanjac "Mumm" 0,375 l služi se u čašama za vino* i ruža
  • * ukoliko raspoloživo - plastična čaša kao rezervna opcija

Sadržaj paketa je nepromenljiv i određuje se unapred, ne može se posebno prilagoditi ili pripremiti na zahtev.

Paket usluga Er Srbije za proslavu obezbeđuje se po uplati cene i poručuje se unapred. Zahtev za paket nije moguće uputiti u avionu i/ili tokom leta. Paketi za proslavu se mogu kupiti putem sajta airserbia.com, kontakt centra Er Srbije ili u bilo kojoj poslovnici Er Srbije, najkasnije do 48 sati pre poletanja.

Kupovinom paketa za proslavu, ovlašćujete Er Srbiju da vas kontaktira nakon leta, slanjem poruke putem elektronske pošte sa kratkom anketom o vašem iskustvu i utiscima o paketu usluga za proslavu Er Srbije koji vam je dostavljen. Cenimo bilo kakve povratne informacije sa vaše strane, kako bismo posebne trenutke naših putnika na letu i učinili nezaboravnim.

Izjava o odricanju odgovornosti / Deklaracija

Čokoladna premium torta vrhunskog kvaliteta "Ana" sastoji se od sledećih sastojaka: slatka pavlaka na biljnoj bazi za šlag (voda, potpuno hidrolizovano palmino ulje (26%), šećer 11%, proteini mleka, stabilizatori: E420ii, E463, emulgatori: E472e, E322 (soja), E472b), kuhinjska so, aroma, boja: E160a); čokolada za konzumaciju i kuvanje (sadrži min. 44% suve materije kakao-delova (šećer, kakao masa, kakao-maslac, emulgatori (sojin lecitin i E476), aroma); kremasta pena (šećer, glukozni sirup potpuno hidrolizovano palmino ulje (palma, kokos), dekstroza, emulgatori (E472a, E471), proteini mleka, kukuruzni skrob, stabilizator E412, aroma vanile i kreme); jaja; pšenično brašno; granulirani šećer; voda; rafinisano suncokretovo ulje; preliv sa ukusom čokolade (šećer, hidrolizovano biljno ulje, obrani kakao u prahu, emulgatori (sojin lecitin: E322), pojačivač ukusa: vanila); konditorski proizvodi od šećera; borovnice; kakao u prahu. Proizvedeno u sredini sa prisustvom orašastih proizvoda. Proizvod može sadržati tragove lešnika.

Nutritivne vrednosti čokoladna premium torta vrhunskog kvaliteta "Ana" za 100 g:

Energetska vrednost 1984 KJ / 475 kcal
Masti 27,2 g
od toga
Zasićene masne kiseline 17 g
Ugljeni hidrati 51 g
Od toga:
Šećer 40,8 g
Proteini 6,5 g
So 0,43 g

Svi putnici sa utvrđenim alergijama ili oni koji podležu posebnom režimu ishrane u obavezi su da o istom obaveste Er Srbiju odmah po kupovini usluge, a najkasnije u roku do 72 sata pre polaska. U takvim slučajevima, Er Srbija će učiniti sve što je u njenoj moći, ali ne može da garantuje adekvatnu zamenu za tortu. Uplaćena naknada za paket usluga za proslavu neće biti refundirana u slučaju nemogućnosti da se obezbedi odgovarajuća zamena, ali će ista moći da se iskoristi za druge namene (kao što je dalje definisano u tekstu koji sledi).

Korišćenje usluge

Putnicima se ne dodeljuju dodatne milje u okviru Etihad Guest programa prilikom kupovine i/ili korišćenja usluge.

Paket usluga 2 i/ili paket 3 podrazumeva ličnu poruku na torti. Imajte na umu da će uopštena poruka "Prijatno!" biti ispisana na torti, ukoliko istu niste naveli u trenutku rezervisanja. Svi putnici su u mogućnosti da zatraže drugačiju poruku na kolaču slanjem poruke putem elektronske pošte na adresu callcenter@airserbia.com ili pozivanjem broja kontakt centra Er Srbije 0800 111 528 (iz Srbije) ili + 1 (718) 7258642 (za pozive iz SAD) ili +381 11 311 21 23 (za pozive iz bilo koje druge zemlje) najkasnije do 72 časa pre poletanja. Međutim, molimo vas da uzmete u obzir da su dostupne samo sledeće poruke na kolaču (ograničenje zbog veličine kolača):

  • Bonne appétit
  • Udaj se za mene / Marry me
  • Srećan rođendan / Happy bday!
  • Ljubi te _______(rod) / Kisses from _____ (mum, pa)
  • Volim te _______ (ime) / Love, __________ (name)
  • Čestitke _______ (ime) / Congrats! (name)

Refundacija i reklamacije

Uslovi korišćenja usluge iz paketa Er Srbije za proslavu nisu u vezi sa uslovima za refundaciju cene karata.

Nakon kupovine, usluga se ne može refundirati (čak ni u slučaju dobrovoljnog otkazivanja avionske karte).

U slučaju da vas Er Srbija preusmeri na let koji ne obavlja Er Srbija, cena prethodno plaćenog paketa usluga za proslavu će biti poništena i refundirana.

U slučaju zamene karte (iz razloga kao što je uvećani obim prodaje ili dobrovoljna promena datuma putovanja), paket usluga za proslavu se prebacuje na novi let (ukoliko je raspoloživ). Putnik u tom trenutku može da odluči da otkaže uslugu, a cenu može da iskoristi samo za plaćanje ponovnog izdavanja karte.

U slučaju unapređenja karte na višu klasu putovanja, cena za kupovinu paketa usluga za proslavu se ne može koristiti za plaćanje unapređenja u višu klasu (primenjuje se na bilo koju vrstu unapređenja u višu klasu) i ne može biti refundirana (za bilo koju vrstu unapređenja u višu klasu osim za nenamerno unapređenje).

Er Srbija neće nadoknaditi ili refundirati cenu za paket usluga za proslavu ukoliko je paket za proslavu dostupan, ali putnik odluči da ne iskoristi paket u avionu.

Bilo kakva žalba i/ili zahtev vezan za korišćenje paketa usluge za proslavu ne može biti rešen na aerodromu ili u avionu. Molimo vas da se obratite predstavniku službe Er Srbije za odnose sa putnicima putem sledećeg formulara. Molimo vas da sačuvate originalni EMD kao validan dokaz o kupovini u takvim slučajevima. Validan dokaz o kupovini je EMD (engleski: Electronic Miscellaneous Document - zajednički elektronski dokument). Potvrda o izvršenoj transakciji nije validan dokaz o kupovini. Službenici pasoške kontrole će odbiti uslugu ukoliko im ne pokažete dokaz o uplati.

Bilo kakav zahtev za nadoknadu biće odbačen od strane Er Srbije ukoliko podnet po isteku perioda od mesec dana nakon datuma leta.

Er Srbija zadržava pravo da izmeni Uslove korišćenja usluge paketa za proslavu bez prethodne najave i/ili obrazloženja. Putnici podležu onim Uslovima korišćenja koji su važili u momentu kupovine usluge, osim ako su dobili obaveštenje o izmenama Uslova korišćenja i iste prihvatili.

Er Srbija će sve izmene Uslova korišćenja objavljivati u pismenoj formi putem airserbia.com.