Air Serbia

Kargo

Pored putnika i prtljaga, Er Srbija na svojim redovnim linijama prevozi značajne količine robe.

Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sve vaše zahteve, bilo da su u pitanju pošiljke opšteg tipa ili specijalne vrste tereta, kao što su žive životinje, sveže voće i povrće, lekovi, novine, itd.

U mogućnosti smo da vam ponudimo brz i pouzdan prevoz robe po pristupačnoj ceni do svih Er Srbija destinacija, kao i do drugih lokacija širom sveta u saradnji sa našim partnerima. Takođe organizujemo kargo čarter letove, kao i kopneni, kamionski prevoz, sa sopstvenim ili iznajmljenim kapacitetima.

Er Srbija Kargo vrši i prevoz pošte, uz saradnju sa poštanskim službama širom sveta. Kvalitet naše usluge u ovoj oblasti potvrđen je dugoročnim saradnjama sa poštanskim službama najrazvijenijih zemalja EU.

Posebno bismo želeli da istaknemo našu dugogodišnju profitabilnu saradnju sa Poštanskim službama Balkanskog regiona.

Molimo vas da nas kontaktirate za sve dodatne informacije. Sigurni smo da ćemo opravdati ukazano poverenje. Pored Er Srbija poslovnica i predstavništava, takođe se možete obratiti našim agentima i zastupnicima u zemlji i inostranstvu. Možete nas kontaktirati putem e-maila na adresu cargo@airserbia.com ili na telefone:

Dozvolite da prevoz vaše robe bude naš problem, recite i prevešćemo je.