Jezik:

Region:

Novosti

Najnovija saopštenja za javnost & vesti iz Er Srbije

17 April 2024

Osmi ATR 72-600 pridružio se floti Er Srbije

Osmi avion Er Srbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Er Srbije u narednim danima.

15 April 2024

Er Srbija od danas leti direktno između Beograda i Mostara

Er Srbija je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje.

04 April 2024

Nova promotivna akcija Er Srbije

Er Srbija je pripremila novu promotivnu ponudu tokom koje će putnici biti u prilici da kupe avio-karte do 17 popularnih destinacija širom Evrope, za period putovanja od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine. Imajući u vidu veliko interesovanje za pojedine destinacije iz mreže Er Srbije, uočeno tokom prethodne promotivne akcije, kompanija je odlučila da određeni broj sedišta na pojedinim letovima ponudi putnicima po atraktivnim cenama, počev od 39 evra po smeru. Akcija je počela danas, 4. aprila i trajaće do utorka, 9. aprila 2024. godine, a karte se mogu kupiti putem veb-sajta, mobilne aplikacije ili u nekoj od poslovnica. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

03 April 2024

Er Srbija I Menzis Aviejšn obavili prvu u potpunosti električnu rotaciju aviona

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija i britanski Menzis aviejšn (Menzies Aviation), sproveli su danas na beogradskom aerodromu, prvi put u regionu, otpremu letova uz korišćenje vozila isključivo na električni pogon.

03 April 2024

Er Srbija u martu prevezla 36 hiljada putnika više nego u istom mesecu 2023. godine

Er Srbija je u martu 2024. godine prevezla 271.102 putnika, što je povećanje od 15 odsto u poređenju sa istim mesecom 2023. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija je tokom marta obavila 3.018 letova, odnosno 8 odsto više nego u martu 2023. godine. To je najbolji martovski rezultat Er Srbije od 2013. godine, od kada kompanija posluje pod sadašnjim imenom. 

21 March 2024

Er Srbija će od 2026. godine leteti sa Novog Terminala 1 aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku

Najsavremeniji Novi Terminal 1 međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku trebalo bi da otvori svoja vrata za putnike 2026. godine, a Er Srbija će biti među prvim svetskim avio-kompanijama koje će ga koristiti. Novi Terminal 1 gradi se u saradnji sa Lučkom upravom Njujorka i Nju Džersija kao deo rekonstrukcije aerodroma Džon F. Kenedi vredne 19 milijardi dolara.

16 March 2024

Er Srbija ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini

Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i prevezenih putnika, kao i efikasnom poslovanju, Er Srbija je u 2023. godini, prema preliminarnim rezultatima, ostvarila rekordni profit od 40,5 miliona evra. Na taj način, srpska nacionalna avio-kompanija je nastavila sa pozitivnim trendom poslovanja i praktično zabeležila dvostruko veći profit u poređenju sa prethodnom godinom, oba puta bez ijednog evra državnih subvencija.

20 February 2024

Er Srbija prekida saradnju sa kompanijom Maraton Erlajnz

Povodom leta između Beograda i Diseldorfa JU324 uveče u nedelju, 18. februara 2024. godine, kada je došlo do oštećenja aviona embraer E195 partnerske grčke avio-kompanije Maraton erlajnz (Marathon Airlines), Er Srbija je odmah stupila u kontakt sa nadležnim državnim organima – Direktoratom civilnog vazduhoplovstva (DCV) Republike Srbije i Centrom za istraživanje nesreća u saobraćaju (CINS). Bezbednost putnika i članova posade je najvažniji prioritet za Er Srbiju i srpska nacionalna avio-kompanija u potpunosti sarađuje sa pomenutim organima u istrazi koja se sprovodi. Vazduhoplovne vlasti Grčke takođe će sprovesti svoju istragu.

13 February 2024

Otvoren veliki konkurs za kabinsku posadu Er Srbije

U sklopu intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu u kojoj se očekuje dalji rast poslovnih aktivnosti, Er Srbija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu.

04 February 2024

Er Srbija u januaru prevezla preko 50 hiljada više putnika nego u istom mesecu 2023. godine

Er Srbija je u januaru 2024. godine prevezla 269.725 putnika, što je povećanje od 23 odsto u poređenju sa istim mesecom 2023. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija je tokom prvog meseca tekuće godine obavila 3.457 letova, odnosno 700 letova više nego u januaru 2023. godine.

Pretraga

Registracija

Povoljnije do rezervacije uz online profil! Registruj se i ostvari popust u iznosu od 10% na cenu karte, bez aerodromskih taksi.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Registracija

Još nekoliko informacija potrebnih za kreiranje profila

Lični podaci

Titula

Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje

Pol

Polje je obavezno za popunjavanje

form.recaptcha.message

Hvala na registraciji!

Proveri mejl jer ti uskoro stiže promo-kod sa popustom za tvoje naredno putovanje!

Zaboravljena lozinka

Bez brige. Samo nam pošalji svoj imejl i poslaćemo ti link za kreiranje nove lozinke.

Mandatory field

Lozinka je ažurirana

Poslali smo link za resetovanje lozinke na Vašu mejl adresu