Велики конкурс за кабинску посаду Ер Србије

30 November 2023

Ер Србија је покренула нови конкурс за чланове кабинске посаде, у склопу припрема за летњу сезону 2024. која почиње у последњој недељи марта следеће године и у складу са плановима даљег развоја компаније. Заинтересоване кандидаткиње и кандидати, који желе да постану део тима најбрже растуће авио-компаније у региону, пријаве могу поднети до 20. децембра 2023. године путем веб сајта српске националне авио-компаније.

„На првом великом конкурсу који је одржан у фебруару ове године пријавило се скоро хиљаду кандидата, од којих је преко две стотине њих одшколовано и сада је део тима Ер Србије. Убрзаним растом националне авио-компаније, створила се потреба за даљим проширењем тима кабинске посаде. Пред сам крај године, отворили смо и други конкурс и позивамо све заинтересоване да се пријаве што пре,“ изјавила је Милица Нетковић, директорка људских ресурса у Ер Србији.&нбсп;

Право на учешће на конкурсу остварују сви држављани Републике Србије, који у том моменту имају најмање 18 година, диплому средње школе, важећи пасош и течно говоре и пишу енглески језик. Они који уђу у ужи избор, имаће прилику да од представника српске националне авио-компаније сазнају нешто више о Ер Србији и послу за који су конкурисали, као и да покажу своја знања и вештине.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail