Ер Србија у програму „Моја прва плата“

14 November 2023

Ер Србија ће по четврти пут заредом бити учесник програма Владе Републике Србије „Моја прва плата“ и тако још једном пружити могућност незапосленим младим људима да прво радно искуство стекну у националној авио-компанији. Кандидати заинтересовани за рад у Ер Србији на конкурс се могу пријавити до 6. децембра 2023. године, на званичном веб-сајту програма „Моја прва плата”.

„Ер Србија и ове године отвара врата незапосленим младим људима до 30 година старости, са средњим и високим образовањем, који желе да образовањем стечена знања унапреде кроз праксу у нашој компанији. Током девет месеци, колико траје програм „Моја прва плата“, млади ће имати прилику да развијају своје стручне компетенције и кроз свакодневни рад са нашим колегама, стручњацима у различитим областима, стекну додатне вештине драгоцене за каријерно напредовање. Онима који желе да прво радно искуство стекну управо у српској националној авио-компанији на располагању је 55 позиција у различитим секторима, на којима планирамо да ангажујемо 85 кандидата. Ер Србија је кроз претходна три циклуса програма обезбедила стручну праксу за 71 кандидата, а њих 30 је након завршетка програма добило и запослење у нашој компанији. Очекујемо велико интересовање и током актуелног, четвртог циклуса програма „Моја прва плата“ и већ средином децембра нове младе колегинице и колеге у Ер Србији,“ рекла је Милица Нетковић, директорка људских ресурса Ер Србије.

Учесници програма „Моја прва плата“ ће током периода од девет месеци имати прилику да стичу радно искуство у следећим организационим целинама Ер Србије: Правни послови, Корпоративни послови, Обезбеђивање, Униформе, Гориво, Управљање објектима, Набавка, Техника, Земаљско опслуживање, Летачка оператива, Оперативни центар, Crew Планнинг&амп;Цонтрол, Тренинг, Цабин Crew Оператионс, Безбедност и усклађеност, Финансије, Информационе технологије, Управљање приходима, Маркетинг, Пословнице и корисничка подршка, Продаја, Е-цоммерце, Карго и Људски ресурси.

Програм спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Министарства омладине и спорта, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Привредне коморе Србије.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail