Er Srbija najavljuje uspostavljanje letova za Mostar

10 January 2024

Er Srbija će u saradnji sa Aerodromom Mostar od aprila do oktobra 2024. godine realizovati redovan putnički avio-saobraćaj između Beograda i Mostara. Planirano je da se letovi obavljaju tri puta nedeljno, ponedeljkom, petkom i nedeljom, avionom tipa embraer E175.

„Er Srbija se krajem 2023. godine javila na Javni poziv za uspostavljanje redovnih letova za 2024. godinu koji je raspisao Aerodrom Mostar u vezi sa uvođenjem direktne avio-linije između Beograda i Mostara. Već u prvim danima januara doneta je odluka o prihvatanju naše ponude. Posle usaglašavanja tehničkih detalja i potpisivanja ugovora, avio-karte će biti puštene u prodaju, što nas očekuje u narednim nedeljama“, istakao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Uvođenjem direktne avio-linije između Beograda i Mostara, Er Srbija širi svoje prisustvo u Bosni i Hercegovini, ujedno doprinoseći jačanju privrednih, ekonomskih i svih drugih veza. Ti letovi povezaće dva grada, ali i omogućiti dobru povezanost Mostara, preko Beograda, sa brojnim gradovima u Zapadnoj i Severnoj Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama.

Mostar spada među najpopularnije turističke destinacije u Bosni i Hercegovini. Čuveni Stari most, koji je svojevrsno obeležje grada, se zajedno sa Starim Gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO.

Uvođenjem Mostara u svoju mrežu destinacija, Er Srbija će leteti do čak 17 gradova u zemljama bivše Jugoslavije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail